Zaštitna kaciga serije G2000 Uvicator 3M

yellow neon zuti cepici za usi 1 80x80 - Zaštitna kaciga serije G2000 Uvicator 3M
Jednokratni čepići za uši Yellow Neon (250 pari)
29. svibnja 2017.
uvicator peltor g3000 3m kaciga zastitna 1 80x80 - Zaštitna kaciga serije G2000 Uvicator 3M
Zaštitna kaciga serije G3000 Uvicator 3M
30. svibnja 2017.
Show all

Zaštitna kaciga serije G2000 Uvicator 3M

125.37 kn159.37 kn uključ. PDV

Atraktivan dizajn i izvrsna zaštita! Tako se najkraće može opisati kaciga Peltor G2000. Kaciga uvelike zadovoljava zahtjeve formalnog testiranja i udobna je za nošenje zahvaljujući niskom stražnjem dijelu i relativno niskom profilu. Dizajn kacige omogućuje postavljanje dodataka, poput integriranih naočala, vizira i zaštite za uši.

Cijene vrijede samo za kupovinu u internet trgovini i razlikuju se od cijena u maloprodajnom dućanu!
Očisti
125.37 kn159.37 kn uključ. PDV
Boja Bijela Crvena Hi-Viz Narančasta Plava Zelena Žuta
Vrsta zatezača kacige Klasični Kružni
Clear selection
SKU: N/A Kategorija: Oznake: ,

Kaciga Peltor G2000 Solaris

Atraktivan dizajn i izvrsna zaštita! Tako se najkraće može opisati kaciga Peltor G2000. Kaciga uvelike zadovoljava zahtjeve formalnog testiranja i udobna je za nošenje zahvaljujući niskom stražnjem dijelu i relativno niskom profilu. Dizajn kacige omogućuje postavljanje dodataka, poput integriranih naočala, vizira i zaštite za uši.

U potpunosti je sukladna sa standardom EN 397, uz sljedeća dodatna odobrenja:

•  G2000*
niska temperatura, –30°C, lateralna deformacija, LD lijevani metal, MM
•  G2001*
(bez ventilacije): niska temperatura, –30°C, lateralna deformacija, LD, lijevani metal, MM, električna izolacija, 440Vac.
•  G2001* 1000 V
isto kao za G2001 uz dodatno odobrenje za EN50365, test za 1000 V.

Materijal: ABS ojačan na UV zrake.
Boje: Siva, žuta, bijela, narančasta, crvena, plava i zelena
Težina: 340 g
Veličina: 54-62 cm

Značajke i prednosti:

Ventilacija
Dobra je ventilacija obavezna za udobnost, osobito kada se radi u toplom okruženju. G2000 omogućuje slobodan protok zraka između kacige i traka. U kombinaciji s ventilacijskim otvorom na vrhu kacige, to poboljšava udobnost kacige.

Peltor™ Uvicator™ Sensor
Pločica vam pokazuje kada je vrijeme za zamjenu kacige.

Zaštita vrata
Produljeni rub sa stražnje strane kacige omogućuje dodatnu zaštitu osjetljivog područja vrata.

Traka za glavu
Ova važna značajka određuje koliko će čvrsto kaciga sjediti na glavi. Jednostavno se može prilagoditi.

Optimalan profil za štitnike za uši
Kaciga G2000 odlikuje se posebnim dizajnom profila koji omogućuje optimalno pristajanje štitnika za uši koji se postavljaju na kacigu i maksimalne mogućnosti prilagodbe potrebama pojedinca.

Dodatni prostor za prilagođen tisak
Ravna površina za logotip ili ime tvrtke.

Traka protiv znojenja
Jednostavno se može zamijeniti, što omogućuje vrhunsku udobnost i higijenske uvjete. Dostupna je i traka od meke kože.

Mjesto za pričvršćivanje dodatne opreme
Prilagodljiv dodatak na kacigi omogućuje jednostavno pričvršćivanje dodatne opreme poput štitnika za uši, opreme za glavu i vizira.

Nazubljena traka za glavu
Za jednostavnije i brže prilagođavanje.

 

Peltor Uvicator Sensor za sigurnije uvjete rada

Na vijek trajanja i zaštitni aspekt sigurnosne kacige utječu fizička i kemijska oštećenja te UV-zračenje Sunca. Dok su fizička oštećenja, uzrokovana udarcima o školjku kacige i izloženost agresivnim kemikalijama jasno vidljiva, oštećenja koja uzrokuje UV-zračenje teško se može primijetiti.

Kada je sigurnosna kaciga izložena sunčevoj svjetlosti, interakcija između sunca i plastičnog materijala može negativno utjecati na stabilnost plastične školjke te tako kompromitirati sigurnost osobe koja kacigu nosi. Negativan utjecaj ne ovisi samo o vrsti plastičnog materijala, već i o intenzitetu sunčeve svjetlosti.

Oštećenje vrlo često neće biti vidljivo golim okom. Kako bi se umanjio ovaj rizik, proizvođači se često oslanjaju na općenite upute upotrebe, spremanja i zamjene, bez obzira na trajanje izloženosti sunčevoj svjetlosti. U skladu s dobrom sigurnosnom praksom, korisnik mora pažljivo pratiti na koji se način i koliko dugo kaciga koristi, a ”dobre” kacige često nepotrebno završavaju na otpadu.

Nova Uvicator Sensor omogućuje precizan i jednostavan način procjene integriteta i sigurnosti kacige s obzirom na UV-zračenje pomoću jednostavne provjere boje, bez dodatnih troškova koje uzrokuje nepotrebna zamjena dobrih kaciga.

Crveno, nova boja za sigurnost. Patentirana Uvicator™ Sensor korisniku omogućuje da jednostavno i jasno odredi je li njegova/njena kaciga bila pretjerano izložena UV-zračenju te treba li je stoga zamijeniti. Ova nova tehnologija rezultat  je dugogodišnjeg opsežnog testiranja starenja na različitim kombinacijama materijala pod različitim uvjetima izloženosti sučevoj svjetlosti.

Pločica kružnog oblika, koja se temelji na Uvicator™ Sensor, strateški je smještena malo ispod najviše točke kacige. To je mjesto pažljivo odabrano kako bi se optimiziralo mjerenje izloženosti sunčevoj svjetlosti u uobičajenim radnim uvjetima pri čemu je glava lagano nagnuta prema naprijed. Kako je kaciga izložena sunčevoj svjetlosti, kalibracija pločice omogućuje prepoznavanje količine  primljenih UV-zraka te pločica s vremenom mijenja boju u smjeru kazaljki na satu, od crvene do bijele. Kada pločica postane potpuno bijela, znači da je kaciga primila maksimalnu dopuštenu količinu zračenja te se mora zamijeniti.

Kako biste osigurali ispravno funkcioniranje Uvicator™ Sensor, pripazite da preko pločice ne stavite naljepnicu ili oznaku.

Boja

, , , , , ,

Vrsta zatezača kacige

,

Standardi

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zaštitna kaciga serije G2000 Uvicator 3M”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Hvala na posjeti :)
ostanimo u kontaktu!

Obaviještavat ćemo vas o akcijama, novostima i popustima u našoj web trgovini.

Hvala Vam što ste se upisali na newsletter listu!

Dogodila se greška.