Peltor WS ProTac XP Slušalice (Bluetooth)

ground mechanic ws peltor 80x80 - Peltor WS ProTac XP Slušalice (Bluetooth)
Peltor WS Ground Mechanic Slušalice
29. svibnja 2017.
one touch pro earplug dispenser 80x80 - Peltor WS ProTac XP Slušalice (Bluetooth)
Dispenzer za čepiće za uši One touch Pro 391-0000
29. svibnja 2017.
Show all

Peltor WS ProTac XP Slušalice (Bluetooth)

4,050.00 kn uključ. PDV

Cijene vrijede samo za kupovinu u internet trgovini i razlikuju se od cijena u maloprodajnom dućanu!
4,050.00 kn uključ. PDV
Clear selection
SKU: MT15H7AWS5 WS PROTAC XP Kategorija: Oznake: ,

Peltor™ Tactical rješenja od neprocjenjive su vrijednosti za osobe koje rade u sredini u kojoj postoji iznenadna buka. Peltor™ Tactical rješenja štite od štetne buke te istovremeno propuštaju, pa čak i pojačavaju, ostale zvukove iz okoline.

3M Peltor WS ProTac XP slušalice za uši s boom mikrofonom i tehnologijom Bluetooth 2.1, omogućavaju komunikaciju bez uporabe ruku u okruženjima gdje je razina buke tako visoka da može uzrokovati trajno oštećenje suha bez pouzdane zaštite kao što: Peltor WS ProTac XP Lov i pucanje, vojska, policija, vojna uporaba, industrijska okruženja kao što su gradilišta, poljoprivreda, šumarstvo, stolarija.

Serija Peltor ProTac ima ugrađenu aktivnu funkciju glasnoće koja “sluša vašu okolinu i prilagođava se onome što” čuje “pa ćete i dalje moći čuti što se oko vas događa, poput signala upozorenja, zvukova stroja I razgovora, ali ćete biti zaštićeni od glasnih zvukova iznad 85 dB, kao što su pucnjevi. Elektronička tehnologija unutar ušnih šalica analizira informacije i procesira zvuk prije reproduciranja do uha. Vrlo glasni zvukovi svode se na sigurnu razinu od 82 dB, a tihi zvukovi se pojačavaju na zvučnu razinu. Dva mikrofona podižu ambijentalnu buku i reproduciraju ih u stereo, a iznenadne buke odmah se prigušuju na bezopasnu razinu.

Bluetooth 2.1 tehnologija omogućuje uparivanje ove slušalice s bilo kojim drugim Bluetooth uređajem, kao što je vaš mobilni ili Bluetooth 2-stazni radio. Ako vaš radio nema Bluetooth, imate mogućnost kupnje Bluetooth adaptera serije Peltor FL6000. Jednostavni gumbi za kontrolu pristupa nalaze se na desnoj strani ušne ploče, pružajući četiri opcije. Ima vanjski audio ulazni priključak koji omogućuje povezivanje ProTac s vanjskim radiom.

Slušalice Peltor WS ProTac XP dovoljno su udobne da se nose tijekom cijelog dana, s pojedinačno podignutim jastučićima s pjenastim štapićima za glavu i mekanim pjenastim jastucima ispunjenim tekućinom, koji ravnomjerno raspoređuju pritisak oko ušiju. Pokreće ga 2 x AA NiMH ili alkalne baterije, koje imaju radni vijek od približno 24 sata kada je uključen Bluetooth i 150 sati kada je Bluetooth isključen. Napajanje se automatski isključuje nakon dva sata ako se ne koristi funkcija. Kad je isključeno, slušalica pamti zadnji set koji se koristio. Pro-Tac II je također dostupan u verziji za uši, za ljude koji trebaju samo naprednu zaštitu sluha bez potrebe za komunikacijom.

Hvala na posjeti :)
ostanimo u kontaktu!

Obaviještavat ćemo vas o akcijama, novostima i popustima u našoj web trgovini.

Hvala Vam što ste se upisali na newsletter listu!

Dogodila se greška.