AIR-PAK X3 PRO SCBA samostalni aparat za disanje Scott Safety

50198 xl kombinezon jenokratni bojanje 80x80 - AIR-PAK X3 PRO SCBA samostalni aparat za disanje Scott Safety
50198 XL 3M zaštitni paintshop kombinezon
20. listopada 2017.
SCOTT ELSA EEBD respirator za bijeg 80x80 - AIR-PAK X3 PRO SCBA samostalni aparat za disanje Scott Safety
ELSA respirator za evakuaciju Scott Safety
23. listopada 2017.
Show all

AIR-PAK X3 PRO SCBA samostalni aparat za disanje Scott Safety

SKU: Air-Pak-X3-Pro Kategorije: , Oznake: ,

Air-Pak X3 Pro SCBA samostalni aparat Scott Safety za disanje za vatrogasce temelji se na dokazanoj osnovi zadovoljavanja prekomjernih sigurnosnih značajki kako bi se osigurala sigurnost i udobnost današnjih vatrogasaca. Kombinirajući izbor naprednih materijala za odbijanje vode s lakoćom za skidanje opreme, Air-Pak X3 Pro može se očistiti i dekontaminirati nakon upotrebe kako bi se smanjila dugotrajna izloženost karcinogenima.

Novi dizajn naramenica poboljšava lakoću uporabe i smanjuje točke pritiska kako bi se smanjio umor korisnika. Prirodno artikulirajući jastučići na struku omogućuju veći raspon gibanja i prenose težinu na kukove radi uravnoteženijeg opterećenja.

Air-Pak X3 Pro nudi poboljšanu elektroniku s Bluetooth tehnologijom, podržava bežičnu povezivost između uređaja, omogućujući razmjenu podataka i prijenos za poboljšanu sigurnost vatrogasaca i odgovornost vatrogasaca. Integrirane RFID oznake pružaju lokalnu pohranu SCBA podataka koje se bežično mogu ispitivati ​​za praćenje imovine.

+ Novi materijali remenja nude veliku otpornost na kemijsku izloženost i apsorpciju vode kako bi se smanjila kontaminacija.

+ Jednostavano rastavljiva oprema omogućuje olakšano čišćenje i dekontaminaciju kako bi se smanjila dugotrajna izloženost karcinogenima.

+ Novi dizajn naramenica poboljšava lakoću uporabe i smanjuje pritisne točke kako bi se smanjio umor korisnika.

+ Prirodna artikulacija oko struka omogućuje veći raspon kretanja korisnika i prenosi težinu do kukova radi uravnoteženijeg opterećenja.

+ Vrhunska prozračnost pruža minimalni otpor za disanje kako bi se smanjilo opterećenje korisnika i poboljšala operativna učinkovitosti.

+ Zadovoljavanje prekomjernih sigurnosnih značajki omogućuju vatrogascima mir sa znanjem da će SCBA raditi i u najtežim uvjetima.

+ Bluetooth® omogućena elektronika podržava bežičnu povezivost između uređaja radi poboljšane konfiguracije, prijenos / dohvaćanje podataka, sigurnost vatrogasaca i odgovornost vatrogasaca.

+ Integrirane RFID oznake pružaju lokalnu pohranu SCBA podataka koje se bežično mogu ispitivati ​​za praćenje imovine.

Brošura/Katalog:

Air-Pak X3 Pro Brošura

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “AIR-PAK X3 PRO SCBA samostalni aparat za disanje Scott Safety”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Hvala na posjeti :)
ostanimo u kontaktu!

Obaviještavat ćemo vas o akcijama, novostima i popustima u našoj web trgovini.

Hvala Vam što ste se upisali na newsletter listu!

Dogodila se greška.