parallax background

ENORMIS, VODEĆI DISTRIBUTER
3M ZAŠTITNIH SREDSTAVA
U HRVATSKOJ

O NAMA

O NAMA | ENORMIS D.O.O.

Tvrtka Enormis osnovana je 2009. godine u Zagrebu s ciljem veleprodaje osobnih zaštitnih sredstava s naglaskom na 3M zaštitnu opremu. Ispunjavamo uspješno taj cilj već osam godina, te nas je ispunjavanje obveza na vrijeme u oba smjera dovelo do AAA najviše ocjene boniteta što nas svrstava među 5% najuspješnijih poduzeća u Hrvatskoj.

Naš tim

Tvrtka zapošljava šest iskusnih djelatnika, koji Vam uvijek mogu pomoći pri odabiru zaštitne opreme i pružiti Vam tehničku podršku.


Asortiman

U mogućnosti smo Vam ponuditi širok spektar proizvoda za osobnu zaštitu na radnom mjestu, ali zbog potreba tržišta proširili smo asortiman na industrijski potrošni materijal i odjeću za tiskanje, slobodno vrijeme i posao.


Brandovi

U mogućnosti smo u potpunosti opremiti vaše djelatnike proizvodima renomiranih proizvođača zaštitne opreme od kojih bismo izdvojili 3M, Delta Plus, Honeywell Safety, Drager, Mapa, Ansell, Kimberly Clark, Aboutblu, Giasco…

ZAŠTO NAS ODABRATI?

UVIJEK NA VRIJEME

Ulažemo trud kako bismo uvijek na vrijeme odgovorili na Vaše upite, dostavili naručene artikle ili ugovorili sastanak.

PROFESIONALAN PRISTUP

Tvrtka zapošljava šest iskusnih djelatnika, koji Vam uvijek mogu pomoći pri odabiru zaštitne opreme i pružiti Vam tehničku podršku.

ZNANJE I ISKUSTVO

Preko 8 godina poslujemo u trgovini i savjetovanju o zaštitnoj opremi kao firma, a znanje i iskustvo uneseno u kompaniju je duplo veće.

POSLOVNA STABILNOST

Dugogodišnje ispunjavanje obveza na vrijeme u oba smjera dovelo je do bonitetne izvrsnosti i AAA certifikata, što nas čini poželjnim poslovnim partnerom.

PREDNOSTI WEB TRGOVINE

parallax background

STOJIMO NA RASPOLAGANJU


Budite slobodni kontaktirati nas. U radnom vremenu ažurno odgovaramo na sve Vaše upite i pitanja vezana za proizvode brandova koje zastupamo.