Čepići za uši

U mogućnosti smo Vam ponuditi zaštitne čepiće za uši, jednokratne i višekratne, dispenzere i punjenja po povoljnim cijenama od vrhunskog proizvođača zaštitne opreme 3M.

Čepići za uši koji se umeću zakretanjem, napravljeni od proširive pjene koja se sporo vraća, za većinu korisnika predstavljaju najbolju kombinaciju udobnosti i zaštite. Jednom kada se stave u uho, pjena se proširuje kako bi dobro i sigurno prionula uz stjenke uha. 3M™ nudi širok spektar PU čepića za uši za jednokratnu upotrebu te možete odabrati one koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Kupolasti čepići za uši vrlo se lako umeću jer ih nije potrebno zakretati, samo ih je potrebno prihvatiti za meko fleksibilno hvatište i gurnuti čepić u uho kako bi se ostvarila izvrsna zaštita. Kako tijekom umetanja ne morate dirati pjenu, ovi se čepići ubrajaju među najhigijenskije vrste čepića.

Unaprijed oblikovani čepići za uši napravljeni su od fleksibilnih materijala koji dobro pristaju u uho. Općenito su dostupni s kabelom kako bi se teže izgubili. Ovi čepići mogu se ponovo koristiti, ugodni su, higijenski i ekonomični. Veličina ovih patentiranih, unaprijed oblikovanih, tročlanih čepića ne treba se prilagođavati. Dostupni su različiti stilovi i stupnjevi zaštite

Povezani čepići za uši jednostavni su za korištenje, praktični i izuzetno ugodni za nošenje. Čepići se mogu brzo umetnuti i izvaditi te se ostaviti oko vrata kada nisu potrebni, što ih čini idealnima za povremeno korištenje. Povezani čepići za uši jednostavni su za upotrebu i vašim radnicima osiguravaju prikladnu razinu zaštite. Većina modela dostupna je sa zamjenskim čepićima, što ih čini najisplativijim rješenjem

Za vas smo u nastavku izdvojili dijelove kataloga za zaštitu sluha, jer samo dio asortimana nalazi se u našoj web trgovini, a ostatak je moguće naručiti po katalogu odnosno na upit stoga nas slobodno kontaktirajte.

Katalog: Zaštitni čepići za uši 3M Zaštita sluha

Filtriraj proizvode Prikazujemo svih 12 rezultata
Kategorije
Brandovi / Proizvođači
SNR (razina smanjenja buke u dB)
Verzija čepića
Sortiraj po cijeni

Hvala na posjeti :)
ostanimo u kontaktu!

Obaviještavat ćemo vas o akcijama, novostima i popustima u našoj web trgovini.

Hvala Vam što ste se upisali na newsletter listu!

Dogodila se greška.