Filteri, predfilteri za 3M maske

Filteri i predfilteri za 3M maske prodaju se po paru. Cijene filtera i predfiltera za maske izražene su sa uključenim PDV-om.

Jedinstveni 3M bajunet sistem za pričvršćivanje omogućuje da se različiti filtri samo jednim klikom jednostavno namjestaju na masku. Polumaske i maske za cijelo lice ističu se kvalitetom i pouzdanošću. Izbor odgovarajuće maske i tipa filtara ovisi o Vašem radnom okruženju i individualnim potrebama. Koriste se u kemijskoj industriji, farmaceutskoj industriji, petrokemijskoj industriji, naftnoj industriji, za zaštitu od pesticida….

Kako sve maske moraju zadovoljiti stroge kontrole kvalitete zajamčeno pružaju dosljedan nivo sigurnosti. Zajedno sa Vama na licu mjesta određujemo koji su proizvodi prikladni kako bi se postigao optimalni rezultat.

Sve informacije o filterima i predfilterima možete pronaću u dijelu kataloga koji smo izdvojii za Vas, a ukoliko imate potrebu za dodatnim informacijama ili Vam je potrebna pomoć pri odabiru filtera i predfiltera slobodno nas kontaktirajte.

Katalog informacije o filterima, predfilterima i pomoc pri odabiru 3M

Filtriraj proizvode Prikazujemo svih 20 rezultata
Vrsta zaštite
Namjena
Sortiraj po cijeni

Hvala na posjeti :)
ostanimo u kontaktu!

Obaviještavat ćemo vas o akcijama, novostima i popustima u našoj web trgovini.

Hvala Vam što ste se upisali na newsletter listu!

Dogodila se greška.